ΥΛΙΚΑ:
900 γραμ. χοιρινής ωμοπλάτης.
¼ φλιτζάνι κρασί ρυζιού{σάκε}.
½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας.
½ φλιτζάνι ζάχαρη.
2 σκελίδες σκόρδο.
6 φέτες ρίζας τζίντζερ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Δένουμε το κρέας όλο μαζί
με σπάγγο μαγειρικής
σε δύο σημεία.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί
και το κρέας, σε μία σακούλα
και αφήνουμε να μαριναριστούν
στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο
στους 175 βαθμούς
και ψήνουμε για 1+1/2 ώρα.
Γυρίζουμε και αλείφουμε
2 φορές κατά τη διάρκεια
του ψησίματος
με τη μαρινάδα.
Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο
και
το αφήνουμε να σταθεί
για
περίπου 30 λεπτά.
Κόβουμε τα σχοινιά και τα αφαιρούμε.
Τεμαχίζουμε το κρέας, σε φέτες.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ...
¼ φλιτζάνι κρασί ρυζιού{σάκε}.
½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας.
½ φλιτζάνι ζάχαρη.
2 σκελίδες σκόρδο.
6 φέτες ρίζας τζίντζερ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Δένουμε το κρέας όλο μαζί
με σπάγγο μαγειρικής
σε δύο σημεία.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί
και το κρέας, σε μία σακούλα
και αφήνουμε να μαριναριστούν
στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο
στους 175 βαθμούς
και ψήνουμε για 1+1/2 ώρα.
Γυρίζουμε και αλείφουμε
2 φορές κατά τη διάρκεια
του ψησίματος
με τη μαρινάδα.
Τεμαχίζουμε το κρέας, σε φέτες.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ...
με σπάγγο μαγειρικής
σε δύο σημεία.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί
και το κρέας, σε μία σακούλα
και αφήνουμε να μαριναριστούν
στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο
στους 175 βαθμούς
και ψήνουμε για 1+1/2 ώρα.
Γυρίζουμε και αλείφουμε
2 φορές κατά τη διάρκεια
του ψησίματος
με τη μαρινάδα.
Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο
και το αφήνουμε να σταθεί
για περίπου 30 λεπτά.
Κόβουμε τα σχοινιά και τα αφαιρούμε.και το αφήνουμε να σταθεί
για περίπου 30 λεπτά.
Τεμαχίζουμε το κρέας, σε φέτες.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου